skype:live:2853153790?chat
 
LOCATION : HOME >WORK > New Cases
VIKTOR ALEXANDER
Source:Ronrun    Date:Oct09,2020    Click on:160


Project time: Jan 2018 


Project location: Kuala Lumpur, Malaysia


Project area:40 ㎡


Project type:space design, showcase production


Project introduction: VIKTOR ALEXANDER is located in atrium of PAVILION which is the most concentrated and highest-end shopping mall.  We took charge in design, showcase manufacture and installation. The designer took luxury positioning of VIKTOR ALEXANDER into consider when they were designing. Finally, brushed stainless steel were used and black color was combined with champagne gold. Rivetes were used in details to enhance the store's fashion sense and to highlight the brand's content. It is worth mentioning that with the huge brand logo on the roof of a store, it will give customers a shocking visual experience with a bird's-eye view form different floors. Tailored design not only enriches the commodity atmosphere, enhances people’s shopping experience, brings unexpected traffic, but also enhances the value of the brand.


Clink to see our JEWELRY SHOWCASE PRODUCTS



▼Space Design







▼Real Scene







▼Factory Production











Online consultation